Welkom
in Macharen

Arrangementen:

STOERE MANNEN AVOND

Een High Tea in een prachtige omgeving van water en dijken. Bijpraten met een kop hete thee, terwijl je niet kunt kiezen welk hapje je als eerste neemt.

Daar zitten jullie niet op te wachten….toch? Varen op de Gouden Ham, over de dijken scheuren op een solex of een dikke banden step, dat komt meer in de richting van wat stoere mannen willen. Wat denk je van die dag afsluiten in onze brasserie met de drie B’s? Beer, Bones & Burgers. Dat is waar deze avond om draait. Lekker bier, véél eten en lachen met elkaar. En een toetje? Daar doen we niet aan, dat is niks voor stoere mannen, gewoon afpilsen daarna.

Genieten

Wat je van onze Stoere mannen avond mag verwachten? Voor 2,5 uur onbeperkt pils uit pitchers en pullen en lekker eten. We beginnen met een soepje naar keuze met brood en boter, daarna volgt er een stoere steigerplank met verschillende soorten burgers, spareribs met bijbehorende sausjes, zakken met potato wedges met mayonaise en hier en daar nog gefrituurde uien en enkele chickenwings.  Jullie zitten straks zo OL dat je de V niet meer uit kunt spreken.

Prijs: € 39,50 per persoon

Dagje uit combineren met een stoere mannenavond?

Een stoere mannenavond is een belevenis die je bijblijft, en is dus perfect voor wanneer je iets te vieren of bij te praten hebt. Een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest – of zomaar. Maar ook kan je de stoere mannen avond goed combineren met een dagje uit. Ons restaurant aan de Osse Maaskant is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitjes in de omgeving. Onze locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen, en langs het restaurant komen allerlei wandel- en fietsroutes door het Maashorst- en Maasmeandersgebied. Dus… wat dacht je van een dagje outdoor adventure op de Gouden Ham en ’s avonds aan tafel voor een stoere mannenavond.

Reserveren

Het Stoere mannen arrangement neemt twee en een half uur in beslag en serveren wij vanaf 17.00 uur. De Stoere mannen avond, vanaf 4  personen of meer, kan je online (button hieronder, vermeldt ‘stoere mannen’ als opmerking) of telefonisch (0412-492378) reserveren. Heeft iemand van jullie speciale dieetwensen, dan kan je dit het beste even telefonisch met ons afstemmen. Vanwege de nodige voorbereidingen dient dit arrangement minimaal 2 dagen vooraf gereserveerd te worden.

* Online reserveren: graag in het opmerkingenveld ‘stoere mannen’ vermelden. Zonder deze aanvulling zien wij de reservering niet als een arrangement terug in onze digitale agenda.  Reserveren

 

HIGH TEA

Een High Tea in een prachtige omgeving van water en dijken. Bijpraten met een kop hete thee, terwijl je niet kunt kiezen welk hapje je als eerste neemt. Chocolade of toch dat taartje? Een sandwich of die quiche? Dát is een high tea bij Brasserie L’ église. Bij ons kan je binnen in ons restaurant of buiten onder onze veranda genieten van een verassend High Tea arrangement. Kom onthaasten en bijkletsen, terwijl jullie je laten verrassen door bijzondere thee en een etagère met de lekkerste High Tea hapjes.

Genieten

Wat je van ons High Tea menu mag verwachten? Onbeperkte keuze uit allerlei theesmaken. én natuurlijk rijkelijke High Tea hapjes. Met sandwiches èn taartjes; met volop keuze uit hartig en zoet. Bij Brasserie L’ église weten we dit maar al te goed en maken we van elke High Tea een heus theepartijtje. Met bijzondere thee en een etagère die tot de nok toe is gevuld vol lekkers.

Prijs: € 24,50 per persoon

Dagje uit combineren met een High Tea

Een High Tea is een belevenis die je bij blijft, en is dus perfect voor wanneer je iets te vieren hebt. Een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest – of zomaar. Maar ook kan je de High Tea goed combineren met een dagje uit. Ons restaurant aan de Osse Maaskant, is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitjes in de omgeving. Onze locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen en langs het restaurant komen allerlei wandel- en fietsroutes door het Maashorst- en Maasmeandersgebied. Dus… wat dacht je van een L’ église High Tea als pauze tijdens het wandelen, of fietsen over de prachtige Maasdijken? Terwijl jullie gezelschap uitrust en smikkelt, kunnen de elektrische fietsen gewoon voor de deur opladen. Ook kan je een High Tea plannen als afsluiting van een dagje uit. Wat dacht je van ’s ochtends actief zijn bij Riverside of varen rond het groene eiland, en ’s middags tafelen met thee bij Brasserie L’ église?

Reserveren

Het High Tea arrangement neemt twee tot drie uur in beslag en serveren wij in de middag, met een aanvang tussen 14.00 en 15.00 uur. Een High Tea voor twee personen, of meer, kan je online (button hieronder, vermeldt ‘High Tea’ als opmerking) of telefonisch (0412-492378) reserveren. Heeft iemand van jullie speciale dieetwensen, dan kan je dit het beste even telefonisch met ons afstemmen. Vanwege de nodige voorbereidingen dient dit arrangement minimaal 2 dagen vooraf gereserveerd te worden.

* Online reserveren: graag in het opmerkingenveld ‘High Tea’ vermelden. Zonder deze aanvulling zien wij de reservering niet als een High Tea arrangement terug in onze digitale agenda! Reserveren

LOVELY LADIES TIME

LOVELY LADIES TIME is een high tea met een twist; tijdens dit arrangement verruil je de thee voor wijn! Met de lovely ladies time van brasserie L’ église  geniet je van verschillende wijnen en daarbij passende gerechtjes. En dat weg van de drukte van de stad, midden tussen de prachtige dijken en waterrijke omgeving. Als het even kan, serveren we dit arrangement buiten onder onze veranda of op ons terras. Wanneer het Hollandse weer dat niet toelaat, serveren we de ladies in ons behaaglijke restaurant. Laat je hier achterin de lederen stoelen zakken en geniet!

Lovely Ladies time arrangement

Lovely Ladies time begint gelijk goed; we verwelkomen jullie met een glas Prosecco. Vervolgens geniet je van een parade van kleine, hartige gerechten, begeleid door twee passende glazen wijn. Juist dit maakt ons arrangement zo bijzonder; de wijn en de hapjes zijn zorgvuldig uitgezocht. De smaken complementeren elkaar, wat elke slok en elke hap tot een feestje in je mond maakt.

Prijs: € 29,50 per persoon

Dagje uit combineren met Lovely ladies time

Met een goed glas wijn en verschillende hartige hapjes is lovely ladies time hét verwenmoment op de late middag. Dus, waarom niet je dagje uit in de Maashorst afsluiten met Lovely Ladies time? Ons restaurant ligt centraal bereikbaar aan de Osse Maaskant en langs het restaurant slingeren allerlei wandelroutes en fietsroutes over de Brabantse Maasdijk in het Maasmeanders- en Maashorstgebied. Ons restaurant is dus de perfecte uitvalsbasis tijdens een dagje natuur of adventure bij Riverside. Na een dagje shoppen op d’n Osse Heuvel, varen op de Gouden Ham en op de Maas is het met Lovely Ladies time echt genieten.

Reserveren

Lovely Ladies time neemt twee tot drie uur in beslag en serveren wij vanaf 14.00 uur. Een arrangement voor twee personen, of meer, kan je online (button hieronder, vermeldt ‘Lovely Ladies time’ als opmerking) of telefonisch (0412-492378) reserveren. Heeft iemand van het gezelschap speciale dieetwensen, dan kan je dit het beste even telefonisch met ons afstemmen. Vanwege de nodige voorbereidingen dient dit arrangement minimaal 2 dagen vooraf gereserveerd te worden.Online reserveren: graag in het opmerkingenveld ‘Lovely ladies time’ vermelden. Zonder deze aanvulling zien wij de reservering niet als een arrangement terug in onze digitale agenda!

Reserveren