Welkom bij Brasserie L' église & Feesterij 't Vunderke
 

Jurgen en Loes Verhoeven verwelkomen u graag!

 

De Brasserie heeft een uitgebreide menukaart voor zowel lunch(in het weekend), diner als borrel.

De veranda en het terras bieden een heerlijke plek om bij te komen van een fiets of wandeltocht en als gezellig ontmoetingspunt voor vrienden en familie. Door het groot terras met zonwering en warmtelampen kunt u ook tot laat heerlijk buiten genieten. 

Kortom een prachtige locatie meteen bij binnenkomst van het dorp met zicht op de ophaalbrug over het Burgemeester Delenkanaal

Reserveren is tijdelijk verplicht voor lunch en diner in het restaurant en kan door hier te klikken.

Maximaal 50 personen in het restaurant voor lunch en diner;

Let op: reserveren aan één tafel kan alleen voor gezinnen/huishouden i.v.m. de 1,5 meter regel.

Het terras is gewoon geopend voor iedereen! Natuurlijk met de nodige aanpassingen.

Grote groepen, bedrijfsdiners en familieborrels etc. zijn helaas nog niet mogelijk;

Er is altijd een gezondheidscheck met verplichting tot handen wassen en volg de instructies van uw gastvrouw of gastheer op.

Let bij aankomst goed op de informatieborden en routing

Terrassen?

Ons terras is ondanks de 1,5 meter nog steeds enorm groot en daarom ook gewoon geopend voor een ieder! Omdat er maar een beperkt aantal gasten binnen zijn toegestaan, hebben we er voor gekozen dat dit het maximaal aantal is wat er gereserveerd kan worden en houden we de rest voor iedereen toegankelijk. Hopelijk krijgen we veel mooi weer en toch nog een onvergetelijke en zonnige zomer.

Take-away 

Onze take-away is open vanaf 29 mei van woensdag t/m zondag tot 20.30 uur, gelieve wel je bestelling en afhaaltijd zo vroeg mogelijk door te geven via onze website om jouw bezoek voor afhaal zo kort mogelijk te houden i.v.m. het maximum aantal gasten. Afhalen kan 5 dagen per week van 16.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag en zondag al vanaf 12.00 uur en onthoudt vooraf doorgeven beperkt je aanwezigheid binnen ons bedrijf.