Welkom
op woensdag t/m zondag

FEESTEN & PARTIJEN

Familiebijeenkomst? Verjaardag? Jubileum? Bedrijfsfeest of een hele andere reden voor een feestje? Voor elke gelegenheid een passend feest in een onze gezellige Feesterij...


Borrel, Receptie of Feestavond
Onze gezellige Feesterij met aangrenzend de brasserie is de basis voor een geslaagde borrel, receptie of feestavond.
U kunt ontvangen worden met een lekker kopje koffie met gebak, een sprankelende welkomstcocktail uit onze borrelboom met amuse.Wij serveren drankjes naar keuze met heerlijke luxe koude en warme hapjes.
Wij bieden complete arrangementen aan, maar wij zijn ook benieuwd naar uw wensen en bespreken deze graag in een persoonlijk gesprek, zodat wij u een op maat gemaakt arrangement kunnen aanbieden.

Uitgeserveerde lunch of diner
Alleen een hoofdgerecht of meerdere gangen, alles is mogelijk.
Samengesteld naar uw wensen en budget, rekening houdend met de seizoenen en producten uit de streek, maken wij samen met u een passend menu op maat.

Buffet
Na het aperitief, wordt er een als voorbeeld soepje uitgeserveerd en vervolgens komt er een assortiment aan koude voorgerechten met diverse broodsoorten en smeerseltjes, gevolgd door warme gerechten naar uw keuze en begeleid door warme groentes en aardappelgarnituren.
Het dessert kan uitgeserveerd worden, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreid dessertbuffet of een Grand dessert als parade binnengedragen op muziek met vuurwerk en lichtshow.
Ter afsluiting serveren wij nog een heerlijk kopje koffie of thee.
Wij maken graag een afspraak om samen met u een buffet samen te stellen naar uw wensen.

Walking dinner 
U wordt ontvangen met een amuse van ons keukenteam en vervolgens zullen zes culinaire gerechten een compleet diner vormen. U kunt kiezen voor het door ons samengestelde walking dinner menu, maar het is ook mogelijk om een uniek menu op basis van uw voorkeuren samen te stellen.
Wij gaan graag met u in gesprek, zodat al uw wensen besproken kunnen worden.

Brunch 
Vannaf 30 personen is het ook mogelijk om een brunch te reserveren voor een besloten gezelschap op een bijna alle dagen van de week.

Muziek 
Natuurlijk mag een DJ of Band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken ligt er standaard een dansvloer in onze Feesterij. Mocht de geboekte band of DJ podiumeisen hebben; verzorgen wij tegen een schappelijke vergoeding een podium wat aan alle professionele eisen voldoet. Vinden jullie het lastig om geschikte muzikale invulling te vinden, dan adviseren we jullie natuurlijk graag.

Contact

Wij maken graag een voorstel aan de hand van uw wensen. Neem contact met ons op via +31 (0)412-492378 of info@vunderke.nl.