Welkom
op woensdag t/m zondag

HIGH TEA

Een High Tea in een prachtige omgeving van water en dijken. Bijpraten met een kop hete thee, terwijl je niet kunt kiezen welk hapje je als eerste neemt. Chocolade of toch dat taartje? Een sandwich of die quiche? Dát is een high tea bij Brasserie L’ église. Bij ons kan je binnen in ons restaurant of buiten onder onze veranda genieten van een verassend High Tea arrangement. Kom onthaasten en bijkletsen, terwijl jullie je laten verrassen door bijzondere thee en een etagère met de lekkerste High Tea hapjes.

Genieten

Wat je van ons High Tea menu mag verwachten? Onbeperkte keuze uit allerlei theesmaken. én natuurlijk rijkelijke High Tea hapjes. Met sandwiches èn taartjes; met volop keuze uit hartig en zoet. Bij Brasserie L’ église weten we dit maar al te goed en maken we van elke High Tea een heus theepartijtje. Met bijzondere thee en een etagère die tot de nok toe is gevuld vol lekkers.

Prijs: € 29,50 per persoon

Dagje uit combineren met een High Tea

Een High Tea is een belevenis die je bij blijft, en is dus perfect voor wanneer je iets te vieren hebt. Een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest – of zomaar. Maar ook kan je de High Tea goed combineren met een dagje uit. Ons restaurant aan de Osse Maaskant, is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitjes in de omgeving. Onze locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen en langs het restaurant komen allerlei wandel- en fietsroutes door het Maashorst- en Maasmeandersgebied. Dus… wat dacht je van een L’ église High Tea als pauze tijdens het wandelen, of fietsen over de prachtige Maasdijken? Terwijl jullie gezelschap uitrust en smikkelt, kunnen de elektrische fietsen gewoon voor de deur opladen. Ook kan je een High Tea plannen als afsluiting van een dagje uit. Wat dacht je van ’s ochtends actief zijn bij Riverside of varen rond het groene eiland, en ’s middags tafelen met thee bij Brasserie L’ église?

Reserveren

Het High Tea arrangement neemt twee tot drie uur in beslag en serveren wij in de middag, met een aanvang tussen 14.00 en 15.00 uur. Een High Tea voor twee personen, of meer, kan je online (button hieronder, vermeldt ‘High Tea’ als opmerking) of telefonisch (0412-492378) reserveren. Heeft iemand van jullie speciale dieetwensen, dan kan je dit het beste even telefonisch met ons afstemmen. Vanwege de nodige voorbereidingen dient dit arrangement minimaal 2 dagen vooraf gereserveerd te worden.

* Online reserveren: graag in het opmerkingenveld ‘High Tea’ vermelden. Zonder deze aanvulling zien wij de reservering niet als een High Tea arrangement terug in onze digitale agenda! Reserveren