Welkom
op woensdag t/m zondag

LOVELY LADIES TIME 

is een high tea met een twist; tijdens dit arrangement verruil je de thee voor wijn! Met de lovely ladies time van brasserie L’ église  geniet je van verschillende wijnen en daarbij passende gerechtjes. En dat weg van de drukte van de stad, midden tussen de prachtige dijken en waterrijke omgeving. Als het even kan, serveren we dit arrangement buiten onder onze veranda of op ons terras. Wanneer het Hollandse weer dat niet toelaat, serveren we de ladies in ons behaaglijke restaurant. Laat je hier achterin de lederen stoelen zakken en geniet!

Lovely Ladies time begint gelijk goed; we verwelkomen jullie met een glas Prosecco. Vervolgens geniet je van een parade van kleine, hartige gerechten, begeleid door twee passende glazen wijn. Juist dit maakt ons arrangement zo bijzonder; de wijn en de hapjes zijn zorgvuldig uitgezocht. De smaken complementeren elkaar, wat elke slok en elke hap tot een feestje in je mond maakt.

Prijs: € 42,50 per persoon

Dagje uit combineren met Lovely ladies time

Met een goed glas wijn en verschillende hartige hapjes is lovely ladies time hét verwenmoment op de late middag. Dus, waarom niet je dagje uit in de Maashorst afsluiten met Lovely Ladies time? Ons restaurant ligt centraal bereikbaar aan de Osse Maaskant en langs het restaurant slingeren allerlei wandelroutes en fietsroutes over de Brabantse Maasdijk in het Maasmeanders- en Maashorstgebied. Ons restaurant is dus de perfecte uitvalsbasis tijdens een dagje natuur of adventure bij Riverside. Na een dagje shoppen op d’n Osse Heuvel, varen op de Gouden Ham en op de Maas is het met Lovely Ladies time echt genieten.

Reserveren

Lovely Ladies time neemt twee tot drie uur in beslag en serveren wij vanaf 14.00 uur. Een arrangement voor twee personen, of meer, kan je online (button hieronder, vermeldt ‘Lovely Ladies time’ als opmerking) of telefonisch (0412-492378) reserveren. Heeft iemand van het gezelschap speciale dieetwensen, dan kan je dit het beste even telefonisch met ons afstemmen. Vanwege de nodige voorbereidingen dient dit arrangement minimaal 2 dagen vooraf gereserveerd te worden.Online reserveren: graag in het opmerkingenveld ‘Lovely ladies time’ vermelden. Zonder deze aanvulling zien wij de reservering niet als een arrangement terug in onze digitale agenda!

Reserveren