Welkom
op woensdag t/m zondag

STOERE MANNEN AVOND

jullie zitten niet op te wachten op Een High Tea in een prachtige omgeving van water en dijken. Bijpraten met een kop hete thee, terwijl je niet kunt kiezen welk hapje je als eerste neemt, toch?

Varen op de Gouden Ham, over de dijken scheuren op een solex of een dikke banden step, dat komt meer in de richting van wat stoere mannen willen. Wat denk je van die dag afsluiten in onze brasserie met de drie B’s? Beer, Bones & Burgers. Dat is waar deze avond om draait. Lekker bier, véél eten en lachen met elkaar. En een toetje? Daar doen we niet aan, dat is niks voor stoere mannen, gewoon afpilsen daarna.

Genieten

Wat je van onze Stoere mannen avond mag verwachten? Voor 2,5 uur onbeperkt pils uit pitchers en pullen en lekker eten. We beginnen met een soepje naar keuze met brood en boter, daarna volgt er een stoere steigerplank met verschillende soorten burgers, spareribs met bijbehorende sausjes, zakken met potato wedges met mayonaise en hier en daar nog gefrituurde uien en enkele chickenwings.  Jullie zitten straks zo OL dat je de V niet meer uit kunt spreken.

Prijs: € 49,50 per persoon

Dagje uit combineren met een stoere mannenavond?

Een stoere mannenavond is een belevenis die je bijblijft, en is dus perfect voor wanneer je iets te vieren of bij te praten hebt. Een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest – of zomaar. Maar ook kan je de stoere mannen avond goed combineren met een dagje uit. Ons restaurant aan de Osse Maaskant is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitjes in de omgeving. Onze locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen, en langs het restaurant komen allerlei wandel- en fietsroutes door het Maashorst- en Maasmeandersgebied. Dus… wat dacht je van een dagje outdoor adventure op de Gouden Ham en ’s avonds aan tafel voor een stoere mannenavond.

Reserveren

Het Stoere mannen arrangement neemt twee en een half uur in beslag en serveren wij vanaf 17.00 uur. De Stoere mannen avond, vanaf 4  personen of meer, kan je online (button hieronder, vermeldt ‘stoere mannen’ als opmerking) of telefonisch (0412-492378) reserveren. Heeft iemand van jullie speciale dieetwensen, dan kan je dit het beste even telefonisch met ons afstemmen. Vanwege de nodige voorbereidingen dient dit arrangement minimaal 2 dagen vooraf gereserveerd te worden.

* Online reserveren: graag in het opmerkingenveld ‘stoere mannen’ vermelden. Zonder deze aanvulling zien wij de reservering niet als een arrangement terug in onze digitale agenda.  Reserveren