Welkom
op woensdag t/m zondag

Trouwen

LIEFDE IS..
.. elkaar het jawoord geven! Laat jullie wensen in vervulling gaan, alles is mogelijk! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken. Voor zowel een groot feest of juist een intieme viering van uw huwelijksdag is onze locatie uitermate geschikt.


Trouwen op locatie

Het begint met de keuze van de trouwlocatie. Alles op één locatie, geen vervoer- en parkeerproblemen? Misschien is trouwen op locatie dan iets voor jullie. . Trouwen in sprookjesfeer kan op een steenworpafstand bij het K
asteel van oijen Wij werken al jaren samen met deze prachtige locatie voor jullie droomceremonie.

Ontvangst
In onze kleine zaal, brasserie en op het terras hebben wij al vele gezelschappen aan de rode loper mogen ontvangen. Wij werken samen met de beste bakkers en bruidstaartspecialisten zodat jullie taart geheel naar wens wordt gemaakt, maar een eigen invulling of favoriete bakker is natuurlijk ook van harte welkom.

Diner & Buffet
Het diner kan uitgeserveerd worden in onze sfeervolle bourgondische zaal of de gezellige brasserie met grote ramen en veel daglicht. Of geven jullie de voorkeur aan een buffet of walking dinner? Zelfs binnen BBQ-en behoort tot de mogelijkheden. Samengesteld naar jullie wensen en budget, maakt ons keukenteam een passend menu of buffet op maat. Kom gezellig een keer langs om onze locatie te bekijken en onder het genot van een drankje uw wensen met ons door te nemen!

Receptie & Feestavond
Jullie kunnen bijvoorbeeld ontvangen worden met een lekker kopje koffie met bruidstaart, een sprankelende welkomst-cocktail met amuse. Wij serveren drankjes naar keuze met heerlijke luxe koude en warme hapjes.
Wij bieden complete arrangementen aan van 80 tot 500 gasten, maar bespreken ook graag jullie wensen in een persoonlijk gesprek om een op maat gemaakt arrangement aan te kunnen bieden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een mooie bruidstaart of een champagne uit onze borrelboom?

Muziek?
Natuurlijk mag een DJ of Band niet ontbreken. Om het dansen gemakkelijk te maken ligt er standaard een dansvloer in onze Feesterij. Mocht de geboekte band of DJ podiumeisen hebben; verzorgen wij tegen een schappelijke vergoeding een podium wat aan alle professionele eisen voldoet. Vinden jullie het lastig om geschikte muzikale invulling te vinden, dan adviseren we jullie natuurlijk graag.

Overnachten
Na deze fantastische maar indrukwekkende nacht hebben jullie (en wellicht een aantal van jullie gasten) zeker behoefte aan een prettige nachtrust en een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Wij tippen jullie dan ook graag de naastgelegen “De Oude Pastorie” waar jullie kunnen nagenieten van jullie mooiste dag! Christa ontvangt jullie graag. 

Offerte op maat
Iedere bruiloft is uniek, daarom nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat wij een geheel vrijblijvende offerte op maat kunnen samenstellen.
Uiteraard is er ook gelegenheid om een kijkje te nemen in onze Feesterij om de sfeer te proeven. Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen om, onder het genot van een drankje de perfecte invulling voor jullie van deze bijzondere dag te bespreken.

Contact
Wij maken graag een voorstel aan de hand van uw wensen. Neem contact met ons op via +31 (0)412-492378 of 
info@vunderke.nl